Pozdravljeni!
Bliža se dvodnevna slaščičarska delavnica, ki bo potekala v Ljubljani, Sneberska cesta 58a, v prostorih trgovine s slaščičarskimi materiali Partypek, v petek, 28.1. od 16h do 21h ter v soboto, 29.1. od 9h do cca 15h.
Program slaščičarske delavnice je naslednji:
Moderna čokoladna torta Lažja in prevetrena klasika, Doboš torta (lahko kot poročna) Mavrična torta pinjata (trenutno najbolj zaželena otroška torta) Moderni profiteroli polnjeni z Monte kremo čokoladna panna cotta čokoladni truffli ( krogljice) Magdalenke ( francoska klasika) moderna poročna torta.
Cilji delavnice (kaj se boste naučili):
Biskviti: pisani masleni, čokoladni, mandljev brezglutenski paljeno testo (uporaben za profiterole, princeske, eclairse idr.) Krhko testo z oreščki kreme: čokoladna krema na osnovi angleške kreme, moderna maslena krema z okusom lešnika, lešnikov puding, maslena krema s švicarsko meringo za obmazovanje modernih poročnih tort čokoladno-sadni ganaš za tartufe čokoladna panna cotta temperiranje čokolade karameliziranje bele čokolade v pečici posebno testo, s katerim se dela magdalenke ter finančnike (tradicionalni francoski sladici) dekoriranje modernih poročnih tort ostali nasveti ob sproščeni debati s slaščičarskim mojstrom.
Na delavnici bo možen tudi nakup moje knjige o čokoladi po akcijski ceni.
Kotizacijo 200 € za dvodnevno delavnico je treba poravnati do 25.1. 2022 na trr: SI56 5357 2782 1016 2004, sklic je datum dneva plačila.
Plačilo kotizacije pomeni prijava na delavnico. Za podrobnejše informacije me lahko kontaktirate na 041 900 637.
Hvala in se vidimo!
Gorazd Potočnik
Blog in novosti
Kmalu: Slaščičarska delavnica Gorazda Potočnika
Goran Domanjko
- 13 januarja, 2022
