Blog in novosti

Pozdravni nagovor Predsednika društva

Razmere po svetu na področju gastronomije in kuharstva so botrovale temu, da smo pred letom dni ustanovili skupino Qharji v karanteni.

S te fenomenalne ideje se je po nekaj mesecih razvilo in ustanovilo društvo kuharjev Mediteran. Seveda je tukaj potrebno pohavliti ekipo, ki smo jo poimenovali kar Q team, ki pridno in vestno vodi cel projekt. Ideje, ki dnevno letijo na mizo iz naših glav oblikujejo ta prostor kjer se razvija kuharija in vse kar je povezano s kuhanjem v Sloveniji ter tujini.

Vedeli smo, da bo naš projekt uspešen, vendar na tako velik in dober odziv iskreno nobenen od nas ni pomislil. Kmalu po ustanovitvi se nam je pridružilo ogromno ljubiteljskih, amaterskih in profesionalnih kuharjev in to ne samo iz Slovenije temveč tudi s Hrvaške, Srbije, Severne Makedonije, Bosne in hercegovine ter ostalih držav. Presenečeni stopamo v nove izzive, ki nam jih narekujejo smernice v kuhariji in gostinstvu, saj so nam na poti zastavljeni veliki cilji.

V tem letu bomo odprli našo prvo člansko trgovino, lahko rečemo edinstveno na svetu, saj kuharji do tedaj še niso imeli možnosti, da dobijo vse kar potrebujejo tako enostavno, na enem mestu.

Našo izredno dobro ponudbo, popuste ter storitve so nam omogočili tudi naši zvesti partnerji za katere smo neizmerno veseli in hvaležni, da nas podpirajo. Širitev in ozaveščanje o fantastičnih produktih na področju gastronomskih regij naših članov pa bo pripomogla k večjemu sodelovanju podjetij, njihovih idej in morebiti tudi skupnih projektov.

NaŠi Q teamovci delajo s polno paro ter s pomočjo Martina in Davida, ki vestno skrbita za naše spletno mesto, Facebook ter ostale projekte, že žanjejo uspehe na področjih kot so Facebook stran Qharji v karanteni, Facebook stran Chefs.Si, projekt Qhar Start up ter mnogo ostalih projektov, ki so v fazi zaključevanja.

Odpirajo se tudi nova poglavja našega društva kot so delavnice, seminarji in potovanja, prav tako pa dobrodelni dogodki in druženja.

Veselimo se druženja z vami, saj vemo, da se lahko drug od drugega velika naučimo.

Hvaležen sem moji zvesti Ekipi Q team… Kaji, Nini, Martinu, Nataliji, Tomažu in vsem, ki kakorkoli pripomorejo k temu projektu.

Vas vse skupaj pa vabim, da se nam pridužite brez zadržkov; nadgradite svoje znanje, družite se in bodite to kar želite postati.

Velik kuharski pozdrav!

Goran Domanjko
Predsednik društva kuharjev Mediteran

Ne pozabite deliti te objave!

Drugi prispevki

PRIDRUŽI SE NAM

Postani član društva kuharjev Mediteran in nadgradi svojo kariero, znanje ter strast do kuhanja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.