Postani član najhitrejše rastočega društva kuharjev

Nadgradi svojo kariero, znanje ter strast do kuhanja zraven pa prišparaj pri vsakdanjih nakupih.

Show Order Summary
€25.00
Product Subtotal
Letna članarina - Društvo kuharjev Mediteran (Annual Membership)  × 1 25.00
Subtotal 25.00
Total 25.00

Vaši podatki (Personal info)

Podatki plačnika (Payment info)

Način plačila (Payment)

  • Plačaj varno in enostavno s kreditno kartico. (Pay safely and easily with a credit card.)

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vašega naročila, podporo vašim izkušnjam na celotnem spletnem mestu in za druge namene, opisane v našem pravilnik o zasebnosti.

(Your personal information will be used to process your order, your site-wide support experience, and for other purposes described in our privacy policy.)

Vaše naročilo (Your order)

Izdelek (Item) Delni znesek (Subtotal)
Letna članarina - Društvo kuharjev Mediteran (Annual Membership)  × 1 25.00
Delni znesek (Subtotal) 25.00
Znesek (Total) 25.00

Naši zadovoljni člani pravijo...

Sem Blaž iz Ljubljane in sem amaterski kuhar, (po poklicu električar) obožujem kuhanje, prav tako rad dobro jem kar se tudi opazi. V klub sem se včlanil, ker rad delim kako jed ki jo pripravim, prav tako pa rad poskusim kaj novega. Članstvo v klubu mi prinaša tudi dodatne popuste kateri vedno pridejo prav.
Blaž
Amaterski kuhar
Pridružila sem se, ker me je povabil Chef Goran in ker verjamem v njegov projekt, ter ga podpiram z veliko začetnico! Ko sem pri volji, pa rada tudi kaj ustvarim in delim na njihovi FB stran, kjer ravno tako sodelujem.
Barbara
Ljubiteljska kuharica
Za včlanitev v klub sem se odločila zaradi ponudbe, ki mi je zelo všeč in je raznolika. Predvsem pa zaradi lažjega ter cenejšega nakupovanja pri partnerjih kluba.
Andreja
Amaterska kuharica
Društvu kuharjev sem se pridružil, ker zelo rad kuham. Ustvarjam in izpopolnjujem svoje znanje. S člansko kartico pa lahko živila nakupujem ceneje.
Jaka
Amaterski kuhar
Sem Nina Kovačević, živim v okolici Maribora. Sem kuharica po poklicu. Zaradi dela v službi, velikokrat doma kuhanje poenostavim. Tako da tudi najbolj preproste jedi so paša za oči. Vztrajam pri osnovnih sestavinah. Najboljši način za sprostitev po dolgem delovnem dnevu ste vi "DKM.si" in vaši kulinarični zakladi katere delite z nami.
Nina
Poklicna kuharica
Zovem se Stefan Djurdjevic i po profesiji sam kuvar. U slobodno vreme pisem recepte i recepture za jela iz razlicitih kuhinja sveta. Pored toga sto vazim za jednog mladog i talentovanog kuvara. Uvek sam željan novih recepata, ideja, saveta ... Stim u vezi procenio sam da u MEDITERAN UDRUŽENJU KUVARA postoje dobri medjuljucki odnosi i da starije kolege koje su svoje znanje sticali godinama žele na prenesu nama koji smo tek na početku svojih kuvarskih karijera. Takodje želim da upoznam sto više kolega radi lepog druženje, provoda i kuvanja.
Stefan
Poklicni kuhar
Zovem se Silvana Milovanović, Po profesiji sam Kuvar. Već dugi niz godina radim kao šef kuhinje. Svoje znanje sam sticala na različitim mestima što potvrđuju moja priznanja, nagrade i pohvale. U MEDITERAN UDRUŽENJU KUVARA sam uvidela da postoje jako dobri i talentovani ljudi. Udruženju sam se pridružila iz vise razloga. Neki od tih razloga su sledeći; pre svega velika profesionalnost, ljubaznost, požrtvovanost, humanost... Ja kao profesionalac smatram da udruženje ima jako lepu priču i tu sam uvidela da postoji mogućnost da udruženje može da obuhvati i Rebubliku Srbiju, što je zaista velika čast i zadovoljstvo.
Silvana
Poklicna kuharica
Ko veš, da imaš nekaj v sebi in potrebuješ mini nasvet, kako zadevo izpeljati. Ko deliš kuharsko ustvarjanje z drugimi in se resnično veselijo s teboj, da ti je uspelo. V top skupini najdem navdih za nove jedi, izumljanje novih verzij starih jedi, kako povzdigniti vsakdanje zadeve. Hkrati pa mi je skupina dala več, kot bi si kadarkoli zamislila.
Urška
Amaterska kuharica