Članske bonitete in Partnerski popusti

Vrhunski produkti Slovenskih znamk in podjetij po ugodni ceni ekskluzivno za naše člane

Aliansa

Aliansa od leta 1992 vrši veleprodajo v Sloveniji in na hrvaškem. Zastopamo priznane blagovne znamke, kot so žari Napoleon, vinske vitrine francoskega proizvajalca La Sommeliere, na gospodinjskem področju zastopamo finsko blagovno znamko Maku Kitchen Life, ki poskrbi za skandinavski pridih minimalizma, vrhunsko blagovno znamko Gastroback, ki s svojimi malimi gospodinjskimi aparati amaterskega kuharja spremeni v pravega kuharskega mojstra.

3% popusta pri nakupu
12% popusta ob nakupu posode in dodatkov

SPLETNA STRAN

Tuš Cash & Carry

Tuš Cash & Carry je namenjen gostincem in trgovcem, javnim zavodom, društvom, pisarnam in drugim pravnim osebam, ki kupujejo živila in gospodinjske izdelke za nadaljnjo prodajo, lastno uporabo ali reprezentanco.popust pri nakupu

SPLETNA STRAN

Kvibo

Spletna trgovina KVIBO - vsa živila ki jih potrebujete za pripravo gurmanskih jedi in enostavnih obrokov. Pestra ponudba rib in morskih sadežev, mesa in mesnih izdelkov, mleka in mlečnih izdelkov, konzervirano, testo in pecivo, jajca, moka, riž in testenine... vse to in še več za okusen zajtrk, kosilo, večerjo in malico na enem mestu.

10% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Mlekarna Krepko

Vse svoje izdelke pripravljamo, kot bi jih pripravljali doma. So brez ojačevalcev okusa in brez konzervansov. Ekološko mleko pasteriziramo na najnižji možni temperaturi in ga ne homogeniziramo, tako ohrani čim več hranilnih snovi in pristen okus, v katerem lahko uživate dan za dnem. V naši bogati ponudbi lahko najdete vse od mleka, jogurtov, sirov, smetane, pa vse tja do BIO kefirja iz pravih kefirjevih zrn in slovenskega ekološkega mleka.

10% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Alpeks

Gospodarska družba Alpeks, trgovsko podjetje d.o.o., se ukvarja s trgovinsko dejavnostjo. Osnovna dejavnost od ustanovitve podjetja leta 1990 dalje je veleprodaja izdelkov iz stekla, porcelana, keramike, nerjavnega jekla in emajla. Nudimo profesionalno gostinsko opremo in drobni gostinski inventar, ki je namenjen pripravi, serviranju in strežbi jedi ter pijač v različnih restavracijah, lokalih, hotelih in drugih ustanovah.


5% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Alpeks Home

Združujemo različne cenovne razrede, poleg izdelkov za domačo rabo nudimo tudi izdelke za profesionalno gostinsko uporabo, ki so primerni za uporabo v domači kuhinji. Ugodimo lahko še tako zahtevnim domačim uporabnikom, saj sodelujemo s svetovno znanimi dobavitelji in proizvajalci.
5% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Parosa

Parosa je trgovina z zaščitno delovno opremo. Ponudba obsega obutve, delovna oblačila, predpasnike, hlače, jakne in veliko več. Na izbiro imate izdelke podjetij kot so Siggi, Karlowsky, Isacco in ostale vrhunske znamke. Trgovina se nahaja na naslovu Srednje Gamelnje 27c v Šmartnu Ljubljani. Za več informacij obiščite spletno stran na spodnji povezavi.10% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Miss Dolce

Missdolce.si je spletna trgovina, kjer boste vsi navdušenci nad peko in tisti, ki boste to še postali, našli vse kar potrebujete za vaše kuhinjske podvige. Izdelki visoke kakovosti priznanih proizvajalcev. Missdolce.si je blagovna znamka podjetja VEMkam d.o.o., ki ima večletno tradicijo s prodajo pripomočkov za peko in drugimi s peko povezanimi izdelki. Miss Dolce – vaša najslajša pomoč pri ustvarjanju dobrot.


10% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Ojster

Unikatni Ojster noži so izdelani ročno po meri! Izdelujem jih po predhodnem naročilu in željah stranke. Izberete si lahko obliko rezila, prav tako pa tudi ročaj. Za izdelavo noža uporabljam zgolj slovenske materiale. Jeklo je PK5 nerjaveče in dosega HRC do 57 in dobro drži ostrino. Je ročno kovano, brušeno ter kaljeno. Vsakemu nožu poskušam vliti tudi zgodbo in dodano vrednost. Tako se je porodila ideja o zasavskem nožu, v katerega ročaj vlivam tudi premog.

10% popusta pri nakupu

FACEBOOK STRAN

ŠPENA BBQ

Pri nas dobite vse za TOP BBQ! Smo najboljša Slovenska BBQ ekipa vseh časov! Na Svetovnem BBQ prvenstvu 2018 smo dosegli celo 18. mesto (od 102 ekipah, ki so bili to leto AKTUALNI državni prvaki) v kategoriji Chef's choice! Izdelujemo lastne smokerje in žare!
5% popusta pri nakupu


SPLETNA STRAN

Huda Kuhna

Pri Hudi Kuhni se že leta trudimo, da vsem ljubiteljem kuhanja ponudimo drugačne, predvsem pa kakovostne kuhinjske pripomočke in dodatke. V spletni trgovini hudakuhna.si boste našli številne inovativne kuhinjske proizvode, ki vam ne bodo le v pomoč pri pripravi jedi, temveč bodo pripomogli tudi k videzu vaše kuhinje. Strankam smo vedno na voljo in slednje prav največkrat pohvalijo na odzivnost in prijaznost.

10% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Zemlja & Morje

Sveža sezonska zelenjava in sadje pridelana na slovenskih ekoloških kmetijah, dostavljena na vaš dom v naravni vračljivi embalaži. Izbirate lahko med sestavljenim zabojčkom (2 velikosti) ali pa si zabojček sestavite sami. Dodatno lahko naročite še druge eko dobrote: vina, jajca, mesnine, suho sadje in zelenjavo, vložnine, kaše, moke, olja, itd..15% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Toskana

Zgodba o podjetju Toskana je zgodba o ljubezni in strasti do italijanske tradicije in njene očarljive kulinarike. Toskanec in slovenka, Raul Lupi in Tatjana Poženel sta ponosna, predana in vztrajna lastnika podjetja Toskana d.o.o, ki se po 24 letih poslovanja še vedno uvršča med vodilne na svojem področju v Sloveniji. Od ostalih ju ločuje njuna edinstvena zgodba, ki sega onkraj državnih meja, skromni začetki in pristnost, ki se ohranja iz leta v leto.


15% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Slocal

Naša blagovna znamka, Slocal., je sinonim za bogato ponudbo in učinkovito distribucijo vrhunskih bučnih olj različnih slovenskih proizvajalcev. Vsa bučna olja znamke Slocal. so pridelana iz ročno pobranih semen najvišje kakovosti. Tudi med procesom pridelave, ki sledi preverjenim, tradicionalnim postopkom, so bučna semena podvržena temeljitemu nadzoru10% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Talr

Talr je spletna trgovina, kjer vam nudimo pripomočke za vsakega domačega chefa. Verjamemo v kvaliteto izdelkov, ki jih prodajamo, zato boste le-te našli tudi v naših kuhinjah, kjer so v vsakodnevni uporabi. Prav tako pa verjamemo v moč hrane in roke, ki jo pripravljamo. Dobrodošli in veliko užitka v kuhinji!

10% popusta pri nakupu nad 20€

SPLETNA STRAN

Barba Sol

Naša Slana pot se je začela pred desetimi leti v domači kuhinji, zgolj zaradi potrebe po okusnejši hrani. Od samega začetka ne odstopajo od kvalitete surovin in seveda končnega produkta. Naše soli so že v domovih po vsem svetu, povezujemo se chefi, sodelujemo z restavracijami, vabljeni so na konference in srečanja o hrani na svetovni ravni. V našem showroomu ponujamo 35 različnih fuzij soli. Oglejte si več na Facebook strani..10% popusta pri nakupu

FACEBOOK

Foodium

Foodium je podjetje katerega glavna dejavnost je uvoz in distribucija visoko kvalitetnega Black Angus in Wagyu mesa. Svojo ponudbo ves čas dopolnjujemo in prilagajamo slovenskemu trgu ter skrbimo, da naši ljubitelji mesnih užitkov lahko poskušajo nove in sveže produkte. Obiskujemo najboljše svetovne trge kot so Gulfood Dubaj, Sial Pariz, Tuttofood Milano, itd.

10% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Uroš in Valentina

Sadni namazi pristnih okusov Jagode, Maline, Marelice, Breskve, Slive, Fige, Robidnice z visokim sadnim deležem, Bio sadni namazi Mr. Jam Gozdna borovnica ter Breskev z dodanim sladkorjem a kljub temu kar 90% sadni delež ter Ms. Jam Malina in Jagoda z kar 99% sadnim deležem brez dodanega sladkorja so izjemni, pristni okusi samega sadja. Sadni sirupi z skoraj 50% sadnim delež pa nekaj povsem norega tako za mešanje z vodo kot za prelive, koktajle,... in tu je še MARMELA izjemna lastna inovacija, ki jo morate preizkusiti. Ja in vse to ustvarjava Uroš in Valentina oz kar mož in žena in podjetje v enem!

10% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Zavarovalna Agencija ZA

Zavarovalna agencija ZA je majhna, strokovna, optimizirana skupina z jasno in strateško vizijo, ki sodeluje z večino zavarovalnic na slovenskem tržišču. Za vas se trudi ekipa strokovnjakov na področju zavarovalništva, ki z večletnimi izkušnjami znajo optimizirati vaše potrebe po zavarovanjih in vam pravilno svetovati o najboljših zavarovalnih produktih.

Ugodne članske zavarovalniške storitve

FACEBOOK

ZKV Poslovno svetovanje

Potrebujete pomoč pri vzpostavitvi varnosti živil in higiene v svojem gostinskem obratu? Če je odgovor pritrdilen smo tukaj za vas. Strokovno vam pokažemo pot do varne hrane in smotrnejših prijemov v kuhinji. Izdelamo vaši kuhinji prilagojen HACCP načrt, s katerim boste zadostili ne le zakonskim zahtevam, pač pa si boste zagotovili tudi enostaven in praktičen notranji nadzor, osnovan na načelih HACCP sistema. Poskrbeli bomo, da boste z Zajamčeno Kakovostjo in Varnostjo postregli vaše goste.

15% popusta pri nakupu

SPLETNA STRAN

Ambasadorji

Želiš postati ambasador/ka društva?

BONITETE

Kot član lahko koristite bonitete in popuste pri ponudnikih, pri katerih nakupujete vsak dan.

ALIANSA.SI

Napoleon® žari

Za vsakega mojstra žara

Podjetja

Članstvo za podjetja

PRIDRUŽI SE NAM

Postani član društva kuharjev Mediteran in nadgradi svojo kariero, znanje ter strast do kuhanja.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.